11 Mayıs 2016 Çarşamba

Yeni gazlı içecek sosyetenin gözdesi


Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen ve bir anda tüm dünyaya yayılarak fenomen olan yeni gazlı içecek (reklam olmasın diye ismini yayınlamıyoruz tabi reklam ücreti öderlerse ayrı) fanatik kitlesini oluşturmaya başladı bile.

Her ne kadar içecek olarak üretilmiş olsa da bu ilginç gazlı sıvı, fanatikleri tarafından pek çok farklı alanda kullanım denemelerine tabi tutuluyor.

Ev hanımları, çamaşır, bulaşık ve temizlik işlerinde kullandıktan sonra en çok verimi klozet temizliği ve tıkalı boruların açılması için lavabolarda aldıklarını bildiriyorlar. Tatilciler ise bronzlaşmak için artık pahalı yağlar kullanmak yerine gazlı içeceği kullanmayı tercih ettiklerini ve çok memnun kaldıklarını belirtiyorlar.

Sosyetenin tanınmış simaları ise olaya bambaşka bir bakış açısıyla yaklaşarak hayranlarını merak içinde bırakan deneyimler yaşıyorlar. Tüm sosyetenin favorisi olan gazlı içecek, akla hayale gelmeyen şekillerde deneniyor ve tüketiliyor. 

Geçtiğimiz pazartesi günü hastaneye kaldırılan ünlü Bitıls grubu üyelerinden Con Lenın "Önce beynim yanıyor sandım sonra bir aydınlanma yaşadım ve hayatıma bambaşka bir yön verme kararı aldım." dedi. Detaylı bir açıklama yapmayan Lenın, yaşadığı bu deneyimleri haftalık magazin dergimizde paylaşacağını hayranlarımıza duyurmamızı rica etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder