6 Mayıs 2016 Cuma

Neptün'de gece hayatı.



Geçtiğimiz sene Neptün'e koloni kurmak için gönderilen 120 kişilik ekipten yeni haberler gelmeye devam ediyor. Nisan ayında fırlatılan roketin uzun ve meşakkatli yolculuğu sonrasında Neptün'e indiği haberini duyurmuştuk.

Yanlarında götürdükleri malzemelerle koloni yaşam alanını kurmayı hedefleyen ekip, Neptün'de buldukları zengin madenler sayesinde beklenilenden önce yerleşim alanlarını faaliyete geçirmeyi başarmışlardı.

İşten güçten bunalan ve henüz düzenlenmekte olan kanunların boşluğundan yararlanarak içki ruhsatı almadan da eğlence mekanı açabileceklerini fark eden Maykıl ve  Corç; sosyeteden pek çok ünlünün (yaklaşık 4 kişi) de katılımıyla şaşaalı bir törenle yeni mekanlarının açılışını yaptılar.

En büyük sıkıntılarının çalıştırılacak personel olduğunu belirten Corç, bu sıkıntılı duruma buldukları akıllıca çözümü muhabirimize gönderdiği telgrafta şu şekilde açıkladı:

" Kolonimiz kurulduktan sonra insanların günlük sıkıntılardan kurtulmak için bir eğlence mekanına ihtiyaç duyduklarını fark ettik. Mekanı kurmak kolaydı fakat müşteriler geldiğinde onlara hizmet edecek bir garson ya da içkilerini dolduracak bir barmen yoktu. Arkadaşım Maykıl ile birlikte, zengin demir madenlerimizin bu iş için en doğru çözüm olacağını düşünerek madenlerin yakınına bir personel robot fabrikası kurduk. Şimdi artık hizmet personelinin yanı sıra  mekanımıza yalnız gelmiş müşterilerimizi dansa kaldıracak hatta bardağın sonunda kalmış içkileri höpürdetecek robotlarımız bile var."

Corç ve Maykıl'ın bu müthiş girişiminden sonra Neptün'deki gece hayatı Dünya'ya taş çıkartacak seviyeye gelmiş durumda. Koloniye katılmayanlar bin pişman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder