12 Mayıs 2016 Perşembe

Çiftçi babalarını mutlu etmek için mantar oldular.


Rus çiftçi Vladimir, bir kaç sene önce biricik oğlu Aleksis'in elim bir kaza sonucu bitkisel hayata girmesiyle birlikte bunalıma girmişti. Eşekleri güderken nasıl olduysa bir eşek tarafından tepilen Aleksis, tüm müdehalelere rağmen uyandırılamadı.

Oğlunun bitkisel hayata girmesi ile kendisini noel baba sanmaya başlayan Vladimir, çiftlik işlerini tamamen boşladı. O günleri üzüntüyle anlatan kızı Ananya;

"Babamız makyaj malzemelerimizi çalıyor, gecenin bir vakti köydeki evlerin bacalarından içeri girmeye çalışıyordu. Ne yaptıysak onu vazgeçiremedik. Sonra kardeşim Kosova'yla çözüm yolunu bulduk, artık herkes çok mutlu" diye anlatıyor.

Babalarını çiftçiliğe döndürmek için kolları sıvıyan Ananya ve Kosova, ilk olarak kardeşleri Aleksis'i başı dışarıda kalacak şekilde tarlaya gömdüklerini söylüyorlar. " Saçlarını da yeşil renge boyadıktan sonra Aleksis tam bir hıyara benzedi" diyor Kosova.

Daha sonra kendileri de mantar kostümleri giyen kız kardeşler; "Babamız bizi ve kardeşimizi görünce hemen hortumu alıp sulamaya başladı, günlük işlerine geri döndü. Makyaj yapmayı bırakmadı ama bu da bir gelişmedir." diyen kardeşler hasta bakımındanda kurtuldukları için çok mutlu olduklarını belirtiyorlar.

 Kız kardeşlerin şimdilik en büyük endişesi bir gün babalarının canının mantar sote çekmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder